2024-04-18 21:35

Ce s-a discutat la întâlnirea dintre ministrul Sănătății Ioana Mihăilă și reprezentanţii sindicatelor din sistem

 |  19:20
Ce s-a discutat la întâlnirea dintre ministrul Sănătății Ioana Mihăilă și reprezentanţii sindicatelor din sistem

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, s-a întâlnit marți cu reprezentanţii sindicatelor din sistem. Printre temele abordate s-au numărat importanţa vaccinării personalului medical, precum şi creşterea calităţii serviciilor pentru pacienţii din România.

Ministrul a subliniat importanţa creşterii ratei de vaccinare în rândul personalului din sistemul medical pentru protecţia pacienţilor şi s-a convenit să se facă "eforturi comune" în acest sens.

De asemenea, au avut loc discuţii privind colaborarea şi aplicarea strategiilor şi reformelor pentru creşterea rezilienţei sistemului sanitar în contextul pandemiei de COVID-19 şi îmbunătăţirea serviciilor medicale în sistemul sanitar public, se arată într-un comunicat al MS.

La întâlnirea cu ministrul Sănătăţii au participat reprezentanţi ai Federaţiei Sanitas din România, Federaţiei "Solidaritatea Sanitară" din România, Sindicatului Promedica şi Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa din România.

La discuţii a fost prezent şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii pentru relaţia cu Parlamentul, cu sindicatele şi patronatele, dr. Levente Vass.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE