2024-04-19 07:30

Capitala a ajuns la o rată de infectare de 4,95 la mia de locuitori

 |  11:56
Capitala a ajuns la o rată de infectare de 4,95 la mia de locuitori

Rata de infectare, în București, a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Localitatea Dobroești, cea mai mare incidență din Ilfov: 9,31 la mie.

Incidența cazurilor de coronavirus în Capitală a crescut spectaculos ajungând  luni la 4,95 la mia de locuitori, conform datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică.

Cea mai mare incidenţă a cazurilor de Covid din Ilfov s-a înregistrat în localitatea Dobroești, cu 9,31 la mie. Pentru Bragadiru, Mogoșoaia și Dobroești, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis carantină de noapte toată săptămâna.

Totodată, în Sectorul 1 al Capitalei s-a depăşit pragul de 6 la mia de locuiori, ceea ce înseamnă că nunţile nu vor mai putea fi organizate.

Comitetul Municipiului București pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a făcut precizări în ceea ce privește obligativitatea purtării măștii de protecție, în condițiile în care incidența cazurilor de COVID a depășit 4 la mie, în Capitală. Astfel, purtarea măştii de protecţie este obligatorie în spaţiile publice, din 27 septembrie, precum pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă, potrivit deciziei adoptate, duminică, de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU).

Măsurile intră în vigoare începând cu 27 septembrie 2021, de la ora 00.00 și au o durată de 14 zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE