2022-01-19 13:29

Beatrice Mahler: Mă aștept să intru în incapacitate de plată în următoarele două luni la Marius Nasta

 |  09:51
Beatrice Mahler: Mă aștept să intru în incapacitate de plată în următoarele două luni la Marius Nasta

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler, a spus că institutul riscă să intre în incapacitate de plată în următoarele două luni, din cauza dublării facturilor.

„Lucrurile nu stau bine în sistemul de sănătate sau așa cum le văd eu de la Marius Nasta. Prețurile au crescut și mai mult dacă vorbim de utilități și spitalele trebuie să le plătească. Nu au venit facturi pe noile tarife, a venit un nou contract de la furnizorul de electricitate care aproape că ne-a dublat prețul”, a spus, duminică, la Digi 24, Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Mahler a spus că deocamdată trebuie să accepte contractul, pentru că este cel mai mic tarif pe care l-a găsit pe piață.

„De două săptămâni a venit o adresă către Marius Nasta în care eram invitați să luăm act de faptul că prețul se duce aproape la dublu la Marius Nasta la energia electrică. (...) Plătim facturile la două luni. O să vă anunț care este prețul facturii în momentul în care vine cu noul tarif”, a mai spus Mahler.

Întrebată dacă Institutul are resurse pentru asemenea scumpiri, Beatrice Mahler a răspuns: „Mă aștept să intru în incapacitate de plată în următoarele două luni la Marius Nasta”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE