2024-04-20 03:32

Autoritățile iau în calcul OPRIREA vaccinării cu serul de la AstraZeneca

 |  19:39
Autoritățile iau în calcul OPRIREA vaccinării cu serul de la AstraZeneca

Preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marţi că autorităţile intenționează să propună sistarea vaccinării cu serul de la compania AstraZeneca.

Motivul pentru care autoritățile iau în considerare sistarea este numărul mic de persoane care s-au imunizat cu Astra Zeneca.

„Pentru un management corect al stocurilor ne gândim serios să propunem poate că, de la începutul anului viitor, sistarea vaccinării cu vaccinul de la compania AstraZeneca, pentru că numărul celor care în acest moment se vaccinează este foarte redus şi atunci riscul de ieşire din perioada de valabilitate a dozelor este foarte mare şi nu poţi să comanzi să vină câteva zeci sau mii de doze. Foarte probabil că vom rămâne cel puţin cu aceste trei vaccinuri - Pfizer, Moderna şi vaccinul de la Johnson & Johnson -, cu care vom merge mai departe", a declarat Valeriu Gheorghiță, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-16

In legatura cu acest articol...

Doi români cu COVID în stare gravă, trimiși în Germania și Danemarca, au fost repatriați vindecați în nici două săptămâni

Bucureștiul e lider absolut la rata de vaccinare

Ce se întâmplă cu RESTRICȚIILE, având în vedere scăderea numărului de cazuri




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE