2020-12-03 18:38

Arafat îi ceartă pe cei care nu cred în PERICOLUL infectărilor: "Așteptăm la spital! Primul venit, primul servit!"

 |  12:36
Arafat îi ceartă pe cei care nu cred în PERICOLUL infectărilor: "Așteptăm la spital! Primul venit, primul servit!"

Raed Arafat spune că România tocmai a evitat un dezastru și riscă să ajungă într-o situație foarte gravă, dacă oamenii ajung să creadă că nu mai este pericolul infectărilor.

"Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă și nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluție: așteptăm la spital! Primul venit, primul servit! Stăm și așteptăm și să nu uite lumea că vom ajunge la situația, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte țări, să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea!”, a spus Raed Arafat.

„Este realitatea, asta s-a întâmplat în alte țări, doriți să vă mințim, să spunem că nu e așa? Să ascultăm pe unul și altul, că asta e o situație simplă? La un moment, Italia exact în situația asta a fost. În spitale nu mai aveau cum să ventileze. De ce am uitat pe cei care vorbeau cum ventilau doi bolnavi cu un singur ventilator? Din cauza lipsurilor de echipamente, pentru că numărul pacienților a venit în grupuri mari și n-au putut să facă față. Colegii care au fost în Italia pot să vă spună”, a adăugat Arafat, la Digi24.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE