2024-04-20 18:03

ANUNȚ ȘOC! Un spital de primă linie în lupta împotriva COVID-19 ar putea intra în incapacitate de plată. Vezi motivul incredibil

 |  16:31
ANUNȚ ȘOC! Un spital de primă linie în lupta împotriva COVID-19 ar putea intra în incapacitate de plată. Vezi motivul incredibil

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din Bucureşti, medicul Beatrice Mahler, a anunţat că se aşteaptă ca unitatea medicală pe care o conduce să intre în incapacitate de plată în următoarele două luni.

Beatrice Mahler a declarat, duminică, la Digi24, că noul contract cu furnizorul de electricitate aproape că dubla preţul facturii, informează News.ro.

“Lucrurile nu stau bine în sistemul de sănătate sau aşa cum le văd eu de la Marius Nasta. Preţurile au crescut şi mai mult dacă vorbim de utilităţi şi spitalele trebuie să le plătească. Nu au venit facturi pe noile tarife, a venit un nou contract de la furnizorul de electricitate care aproape că ne-a dublat preţul. Nu prea avem încotro, trebuie să acceptăm deocamdată pentru că este cel mai mic tarif pe care l-am văzut pe piaţă. (...) De două săptămâni a venit o adresă către Marius Nasta în care eram invitaţi să luăm act de faptul că preţul se duce aproape la dublu la Marius Nasta la energia electrică. (...) Noi plătim facturile la două luni. O să vă anunţ care este preţul facturii în momentul în care vine cu noul tarif. Acum a venit cu vechiul tarif”, a anunţat managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

Întrebată dacă are resurse pentru a susţine noile scumpiri, Beatrice Mahler a răspuns: “Mă aştept să intru în incapacitate de plată în următoarele două luni la Marius Nasta pentru că preţurile sunt în creştere”.

Aceasta a precizat că a scris MInisterului Sănătăţii despre această situaţie, însă nu a primit deocamdată răspuns. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE