2024-04-18 21:37

Alexandru Rafila avertizează românii: ”Exista o credință greșită că poți să iei antivirale în loc de vaccin”

 |  23:05
Alexandru Rafila avertizează românii: ”Exista o credință greșită că poți să iei antivirale în loc de vaccin”

Alexandru Rafila a dezvăluit, miercuri seară, la România Tv, soluţia pentru ca numărul deceselor provocate de covid-19 să înceapă să scadă. Deputatul PSD avertizează că antiviralele luate preventiv pot fi extrem de periculoase pentru sănătate.

Deputatul PSD trage un semnal de alarmă privind antiviralele luate preventiv. Acesta avertizează că aceste medicamente pot fi extrem de periculoase.

„Antiviralele nu se iau preventiv, se iau doar de catre persoanele care sunt infectate si au o formă a bolii care justifica administrarea acestui tratatemn. Exista o credinta gresita că poti sa iei antivirale in loc de vaccin. Antiviralele luate preventiv sunt mult mai periculoase decat vaccinul”, a precizat deputatul pentru Romaniatv.

Acesta a ţinut să sublinieze faptul că o soluţie pentru a pune punct pandemiei este vaccinarea.

„Solutia este ca pana la sfarsitual acestuia an sa reusim sa vaccinam 2-3 milioane de persoane si sa reducem foarte rapid transmiterea bolii in aceasta perioadă. Observăm ca numărul cazurile de covid-19 au scazut in ultima perioada. Acum sunt decesele zilelor cand se inregistrau cate 15-17 mii de cazuri pe zi. Sunt extrem de multe cazuri la ATI, durata medie a unui pacient care sta la ATI este de cel putin 3 saptamani. Ca sa se elibereze ATI, ca sa scada numarul de decese, ar trebui o reducere a activitatii”, a mai precizat Rafila.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE