2024-04-23 21:31

Adolescent cu simptome de sindrom coronarian acut, la trei zile de la vaccinarea cu Pfizer

 |  23:56
Adolescent cu simptome de sindrom coronarian acut, la trei zile de la vaccinarea cu Pfizer

Un adolescent de 17 ani din Bacău a ajuns la spital cu simptome de sindrom coronarian acut, la doar trei zile după ce i s-a administrat a doua doză din vaccinul Pfizer. Interesant este că medicul curant din cadrul Spitalului Municipal Sf. Ierarh Dr. Luca Oneşti nu a raportat cazul ca fiind o posibilă reacţie postvaccinală.

”Pacientul în vârstă de 17 ani şi 10 luni din judeţul Bacău s-a prezentat la Spitalul Municipal Sf. Ierarh Dr. Luca Oneşti - Compartiment Primire Urgenţe, la data de 08.06.2021 cu urmatoarea simptomatologie: tuse, cefalee, mialgii, durere toracică. Conform informatiilor detinute la nivelul CPU-Spital Onesti, persoanei în cauză i s-au efectuat multiple investigaţii clinice şi paraclinice”, a transmis, miercuri, DSP Bacău.

Ca urmare a emiterii suspiciunii de sindrom coronarian acut de către medicul cardiolog, pacientul a fost transferat în aceeaşi zi la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, pentru investigatii suplimentare. DSP Bacău precizează că pacientul este în continuare internat în spital, cu stare generală ameliorată.

”Menţionăm ca pacientul a fost vaccinat în data de 05.06.2021 cu vaccin Pfizer (doza II), iar medicul curant din cadrul Spitalului Municipal Sf. Ierarh Dr. Luca Oneşti, nu a raportat cazul ca fiind o posibilă reacţie postvaccinală. Diagnosticul final se va stabili după parcurgerea tuturor investigaţiilor de specialitate”, a mai precizat DSP Bacău.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE