2024-04-18 12:08

Actorul Florin Zamfirescu: NU mai vaccinaţi copiii, nu începeţi cu NENORORICIREA asta

 |  22:30
Actorul Florin Zamfirescu: NU mai vaccinaţi copiii, nu începeţi cu NENORORICIREA asta

Florin Zamfirescu, actor regizor și profesor, a comentat în cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, campania de vaccinare a copiilor şi scaderea numărului de cazuri de infectări COVID-19.

Actorul Florin Zamfirescu a lansat un apel către autorități să nu mai continue campania de vaccinare a copiilor, demers pe care l-a apreciat fiind o nenorocire.

Afirmaţia vine după ce la nivel naţional, numărul de cazuri de infectări cu COVID-19 a scăzut notabil.

„Ați pronunțat adineauri că nu mai sunt teorii ale conspirațiilor. Tot ceea ce era teoria conspirației până ieri acum este realitate.

Eu nici nu prea mai vorbesc de România. Este o țară care nu poate avea pretenții să conducă lumea, să fie luată prea în serios. Suntem și noi acolo, o părticică, dar la forurile superioare, la vârfuri dacă mâine se dă o comandă de undeva că să crească numărul de îmbolnăviri crește.

Dacă poimâine avem alegeri, trebuie să mergem la alegeri orice ar fi.  Acum toți meargă într-o direcție să ne vaccinăm, să ne salvăm.

Singurul meu apel ar fi să nu vaccinăm copiii. Nu începeți cu nenorocirea asta", a spus actorul Florin Zamfirescu la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE