2022-08-10 23:33

A fost deschis centrul de VACCINARE ANTI-COVID de la Circul Metropolitan din Capitală

 |  15:37
A fost deschis centrul de VACCINARE ANTI-COVID de la Circul Metropolitan din Capitală

Luni a fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID de la Circul Metropolitan. În prima zi, în noua locație, au fost programate 416 persoane. Centrul funcţionează zilnic între orele 08.00 – 20.00.

"A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan, spaţiu pus la dispoziţie de Primăria Capitalei, cu votul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Începând de astăzi, 15 februarie, în acest centru funcţionează 7 puncte de vaccinare. Sunt amenajate atât spaţii pentru trierea şi primirea pacienţilor, cât şi pentru cei care au fost imunizaţi şi vor aştepta 15 minute, pentru monitorizarea eventualelor efecte adverse", a informat Primaria Capitalei într-o postare pe Facebook.

Ca şi în cazul celorlalte puncte de vaccinare, programarea se poate face online pe platforma de programare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare, prin telefon la numărul unic la nivel naţional - 021.414.44.25 sau prin intermediul medicului de familie, datele fiind colectate într-o platformă unică.

Pe 29 ianuarie, consilierii municipali au adoptat un proiect în baza căruia o parte din Circul Metropolitan Bucureşti va fi pusă la dispoziţia Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), în vederea amenajării a două centre cu 14 puncte de vaccinare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE