2024-04-19 21:35

Meciul de rugby România - Scoția a fost ANULAT! Covidul a făcut ravagii în lotul adversarilor

 |  09:50
Meciul de rugby România - Scoția a fost ANULAT! Covidul a făcut ravagii în lotul adversarilor

Meciul test World Rugby dintre naţionala de rugby a României şi reprezentativa Scoţiei, programat pe data de 10 iulie, la Bucureşti, nu va mai avea loc din cauza situaţiei sanitare existente în rândul echipei scoţiene.

''Într-o informare oficială primită din partea Federaţiei Scoţiene de Rugby, s-a comunicat faptul că în ultima săptămână au avut numeroase cazuri de jucători testaţi pozitiv la COVID-19 în rândul echipei naţionale şi că aceasta va intra în izolare 10 zile'', a anunţat Federaţia Română de Rugby.

''Ne pare rău de această situaţie, ne-am dorit enorm de mult să jucăm acest meci, era foarte important pentru echipă să întâlnească încă un adversar puternic după Argentina, însă sănătatea şi siguranţa jucătorilor este pe primul loc. Suntem alături de ei, le dorim multă sănătate, revenire cât mai rapidă şi de asemenea, să reuşim cât mai repede să jucăm acest meci'', a declarat preşedintele FRR, Alin Petrache.

România va juca un meci test sâmbătă 3 iulie, cu Argentina, la Bucureşti (ora 21:00), prilej cu care va fi inaugurat oficial noul Stadion Naţional de Rugby ''Arcul de Triumf''.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE