2024-04-19 02:22

Vlad Voiculescu, criză de RÂS în momentul anunțării noilor RESTRICȚII. Arafat i-a ținut isonul!

 |  22:41
Vlad Voiculescu, criză de RÂS în momentul anunțării noilor RESTRICȚII. Arafat i-a ținut isonul!

Crize de ras joi seară, în timpul conferintei de presa de la Palatul Victoria. Secretarul de stat Raed Arafat și miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu și Afacerilor Interne, Lucian Bode, au anuntat razand noile restrictii. Cel mai vesel a fost ministrul Sanatatii, care a avut chiar o criza de ras cand a ajuns in fata jurnalistilor.

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a suferit o criză de râs, chiar în timp ce se îndrepta către pupitrul de la care trebuie să anunțe modul de calcul a incidenței infectărilor.

"OK, eu o să prezint modul de calcul al incidenței, după care... (râde) vă invit să adresați întrebări (continuă să râdă) către domnul doctor Arafat". Așa și-a început Vlad Voiculescu prezentarea.

De altfel, tonul pentru voia bună fusese dat anterior de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, însă mult mai voalat. Pe de alta parte, si Raed Arafat radea nejustificat intr-un astfel de context, iar cand Vlad Voiculescu a ajuns in fata presei, in stanga lui, secretarul de stat era cu atat mai vesel.

"Magazinele se închid la ora 18.00 și intră în vigoare restricții de deplasare de la ora 20.00 acolo unde incidența este de peste 7,5 la mie toată săptămâna, iar acolo unde incidența este de peste 4 la mie, restricțiile sunt doar pentru weekend, a anunțat, joi seara, Raed Arafat.

„În primul rând, referitor la intervalul orar în care este permisă circulația. Acolo unde incidența va fi peste 4 la mie în ultimele 14 zile urmează ca în timpul weekendului și anume în timpul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică circulația să fie permisă doar până la ora 20:00 și nu până la 22:00, cum este acum, iar la operatorii economici activitatea să fie permisă numai până la ora 18:00. Revenirea asupra acestei măsuri pe timpul weekendului se face când incidența scade sub 3,5 la mie”, a spus Arafat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE