2024-04-25 12:20

Vlad Voiculescu: Bairamul s-a terminat; corupții să PLECE acum!!!

 |  12:46
Vlad Voiculescu: Bairamul s-a terminat; corupții să PLECE acum!!!

Vlad Voiculescu a declarat, luni, într-o conferință de presă, că nu va mai fi tolerată cub nicio formă corupția, în niciuna dintre instituțiile statului, îndemnându-i pe cei care se știu corupți să plece singuri. Deasemenea, celor câțiva primari de la alte partide, care au câștigat alegerile, dl Negoiță, dl Băluță, dl Piedone – le-a transmis categoric că "banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat."

Declarațiile lui Vlad Voiculescu:

Celor care ne-au votat le spunem că nu ne vom bate joc de încrederea lor și că îi așteptăm alături de noi. Un partid democratic e atât de bun cum e media membrilor săi. Dacă sunteți oameni buni, oameni cinstiți, care vor să schimbe lucrurile în țară, veniți alături de noi.

Nu o să ne batem joc de voturile dvs, nici în felul în care acționăm, nici în felul în care interacționăm cu celelalte partide. Celor de la PNL București le spun că au în noi un partener loial atât timp cât respectăm principiile despre care am mai discutat și la care țin cu adevărat.

Celor din primărie, mai ales din domeniile sănătate și educație de care mă voi ocupa direct, le transmit că dacă sunt oameni cinstiți și vor să facă treabă în continuare n-au nimic a se teme. Dacă sunt corupți, ar trebui să plece acum. Dacă au săvârșit vreun act de corupție în ultimii ani, ar trebui să plece acum. Dacă au colegi corupți, o să trebuiască să spună lucrul ăsta.

Celor din spitale, medicilor care poate au fost mințiți că se intenționează privatizarea spitalelor de stat sau închiderea unor spitale, sau împiedicarea în orice fel a performanței, le spun să nu asculte aceste lucruri, le spun că nu e cazul. N-au nimic a se teme, din contră. O să încurajăm performanța la orice nivel, indiferent de preferințele politice. Celor câțiva primari de la alte partide – dl Negoiță, dl Băluță, dl Piedone – le transmit că banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat. Chiar dacă vor reuși să facă majorități, ceea ce nu le doresc și nu le doresc bucureștenilor, în consiliul local, nu vor avea o primărie generală și în general nu vor avea partenerii pe care i-au avut în vremea de tristă amintire a PSD. Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat. La fel, dacă știu că sunt corupți, mai bine să plece singuri. nu va exista niciun caz în care un caz de corupție găsit într-unul dintre spitale, într-una dintre școli, într-una dintre grădinițe, în orice altă instituție  a primăriei București și presupunerea mea este că și a primăîriilor de sectoare va merge către parchet.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE