2024-04-24 11:55

Vlad Voiculescu a RĂBUFNIT: ”Cîțu este mai mincinos decât Ponta și mai lipsit de scrupule ca Dragnea”

 |  20:47
Vlad Voiculescu a RĂBUFNIT: ”Cîțu este mai mincinos decât Ponta și mai lipsit de scrupule ca Dragnea”

Vlad Voiculescu îl compară pe actualul premier cu Victor Ponta și cu Liviu Dragnea și spune că liberalul este mai mincinos și mai lipsit de scrupule decât cei doi politicieni foști pesediști. Fostul ministru susține că Florin Cîțu va ataca pe oricine, oricând, ca să-și vadă interesele.

„El nu mai are simpla capacitate să asculte. Este mai mincinos decat Vcitor Ponta și mai lispit de scupule decât Liviu Dragnea. Este impuns de la spate de cineva care n-a cîștigat niciodată încredere cuiva. El are senzația că cineva i-a făcut cadou un guvern și o țară. Așa ceva nu se poate, mai ales într-o coaliție. E nevoie de o persoană responsbilă, nu unul care să funcționeze doar pentru jumătate dintre cei de la PNL. El l-a atacat chiar și pe colegul lui de partid, Alexandru Nazare, deci va ataca pe oricine, oricând. USRPULS are datoria să facă tot ce poate pentru a implementa reformele pe care le-am promis. Dacă este un guvern condus de o persoană matură, cu un calendar clar și cu reforme, cu comportamnet diferit față de Cîțu, revenim la alianță. Vrem proiecte concrete, nu doar funcții. Vrem să le arătăm românilor că nu ne-au votat degeaba. L-am votat pe Iohannis de două ori, dar nu am cuvinte să-mi exprim dezamagirea. Am avut multă încredere în președinte. Mă rog să-i dea Dumnezeu înțelepciune și să rămână în istorie ca un preeșdinte care a făcut și reforme”, a declarat Vlad Voiculescu pentru RealitateaPlus.

Reacția fostului ministru vine după acuzațiile premierului Cîțu legate de achiziția vaccinurilor, investigată acum de DNA.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE