2024-04-20 10:15

Viorel Cataramă, candidat Pro România la Senat, exclamă: Sunt plăcut surprins de declarația președintelui

 |  11:31
Viorel Cataramă, candidat Pro România la Senat, exclamă: Sunt plăcut surprins de declarația președintelui

Viorel Cataramă, candidat Pro România la Senat, în Bihor, susține că a rămas plăcut surprins de mesajul președintelui Iohannis, care i-a îndemnat pe români să iasă la vot duminică pentru repornirea economiei.

“Ieșiți la vot! Duminică votați pentru repornirea economiei și revenirea la normalitate!”

Acesta a fost mesajul lui Klaus Iohannis, mesaj pe care Viorel Cataramă, candidatul Pro România pentru poziția de senator de Bihor, îl salută.

Într-o intervenție la un post tv de știri, Viorel Cataramă a declarat: “salut îndemnul președintelui Iohannis, ca românii să voteze Partidul Pro România! Pro România este singurul partid care susține repornirea economiei și revenirea la normalitate. Toate celelalte forțe politice, aflate într-un blat josnic cu Orban, doresc ca după alegeri să ne întorcem la restricțiile aberante, la lockdown național.

“Duminică, fiecare român trebuie să aleagă să trăiască liber, după propriile credințe și nevoi. Nu trebuie ca Orban să ne dea voie să ieșim din casă, să ne spună dacă avem voie să muncim sau nu, să ne oblige să trăim în frică și suspiciune. Românii știu să aibă grijă de ei și de cei dragi și vor arăta acest lucru duminică, la vot!”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE