2024-04-23 23:52

Violeta Alexandru, îndemn de colaborare politică cu USR-PLUS și PMP

 |  21:19
Violeta Alexandru, îndemn de colaborare politică cu USR-PLUS și PMP

Liderul PNL București, Violeta Alexandru, a declarat, luni, că, atât la nivel de Capitală, cât și la nivel de sector, organizațiile și-au desemnat candidații pentru funcțiile de viceprimari. Aceasta afirmă că PNL respectă Protocolul semnat cu USR-Plus și contează și pe sprijinul Partidului Mișcarea Populară”.

„Este incredibil ce se întâmplă în București după alegeri. Contestații PSD vizând primarii aleși ai Dreptei unite, proceduri duse la limita maximă a termenului. PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului.

Adevărul este întotdeauna la iveală. În curând se va termina! Vreau să ne apucăm de treabă alături de partenerii noștri. Primesc, în acest timp, multe mesaje de la bucureșteni care, pe bună dreptate, spun că ne așteaptă să luăm decizii. Vreau să știe că suntem pregătiți să preluăm lucrurile.

În echipa mea de la PNL, toate ședințele de desemnare a candidaților pentru pozițiile de viceprimari - la Capitală și la sectoare - au avut loc. Acești oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noștri. Am promis bucureștenilor seriozitate și pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020”, transmite Violeta Alexandru.

”Practic, PNL respectă principiul parității, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-Plus, pentru binele bucureștenilor.

Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc.

Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a conchis Violeta Alexandru.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-26

In legatura cu acest articol...

Anunțul premierului Orban despre eventualitatea unor noi stări de URGENȚĂ

Descoperire istorică a NASA: Ce au găsit oamenii de știință pe Lună

Președintele roș-albilor, Dorin Șerdean: “Dinamo va trăi”. Întrebarea este cum și cât va mai trăi?

LISTA actualizată a țărilor care impun CARANTINA obligatorie

Prima reacție a lui Nicușor Dan după CAB i-a validat definitiv mandatul de PRIMAR al Capitalei




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE