2020-10-26 01:01

Violeta Alexandru: „De frică, PSD a depus 13 contestații împotriva organizației și candidaților PNL în București. Toate au fost respinse!”

 |  12:19
Violeta Alexandru: „De frică, PSD a depus 13 contestații împotriva organizației și candidaților PNL în București. Toate au fost respinse!”

Liderul PNL Bucureşti Violeta Alexandru a anunţat că PSD, de frică că va pierde alegerile locale în Capitală, a depus 13 contestaţii împotriva organizaţiei şi a candidaţilor liberali.

Ea a adăugat că social-democraţii au acţionat astfel pentru că au realizat că PNL Bucureşti e principala forţă politică cu care are o competiţei. Alexandru a mai spus că PNL avea suficiente motice să depună contestaţii împotriva altor partide sau a PSD, însă nu a făcut acest lucru deoarece nu acesta este modul partidului de a face politică.

„Într-adevăr conferinţa de presă de astăzi e marcată de finalul unei activităţi intense pe care am avut-o în sălile de judecată, ca să răspundem tuturor contestaţiilor depuse de PSD, care de frică a încercat să ne blocheze, depunând 13 contestaţii. De ce a depus PSD contestaţii împotriva PNL Bucureşti şi a candidaţilor noştri? Pentru că PSD ştie că PNL, organizaţia de Bucureşti e principala forţă politică cu care are o competiţei. PNL Bucureşti e organizaţia care poate învinge PSD în Capitală, cum arată sondajele”, a afirmat Violeta Alexandru, duminică, într-o conferinţă de presă, informează News.ro.

Ea a mai spus că PSD a demarat un asalt asupra organizaţiei PNL Bucureşti pentru că îi este frică.

„Repet. Suntem singura organizaţie contestată la Bucureşti, la acest nivel. PSD de frică a generat un asalt împotriva organizaţiei PNL Bucureşti. Ne rămâne să facem o campanie axată pe proiect, pe soluţii. PSD a încercat prin toate metodele să ne împiedice să candidăm şi înţelegem că se tem de o pierdere”, a completat Alexandru.

Aceasta a adăugat că PNL nu a făcut, la rândul lui contestaţii, însă scopul filialei e de a scăpa Bucureştiul de PSD.

„Sunt conştientă că aveam suficiente motive să depune la rândul nostru contestaţii la lista celorlalte partide şi în special a PSD. Nu am făcut acest lucru. Nu acesta e modul în care PNL înţelege să facă politică. Scopul nostru e să scăpăm de PSD în Bucureşti, care face un coşmar viaţa în Capitală, un PSD care e aproape de interlopi. Anunţ PSD că mai are foarte puţin de stat în administraţia de stat din Bucureşti. Ceea ce au încercat acum este de a folosi orice alt mijloc de a împiedica PNL, decât modul de a câştiga corect o competiţie electorală”, a mai afirmat Violeta Alexandru.

Ea a precizat că toate cele 13 contestaţii au fost câştigate.

„Aşa cum am câştigat în acest moment, vom câştiga şi în 27 septembrie”, a completat Alexandru.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-23

In legatura cu acest articol...

Polițiștii au aplicat peste 10.000 de SANCȚIUNI pentru nerespectarea regulilor din pandemie

CORONAVIRUS. 961 de cazuri noi și 39 de decese, în ultimele 24 de ore
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE