2022-12-04 23:37

VIDEO Marcel Ciolacu îl CEARTĂ pe ministrul Rafila după scandalul pastilelor de iod: ”Să lucreze mai bine cu echipa de comunicare”

 |  16:01
VIDEO Marcel Ciolacu îl CEARTĂ pe ministrul Rafila după scandalul pastilelor de iod: ”Să lucreze mai bine cu echipa de comunicare”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că anunţul ministrului Sănătăţii cu privire la pastilele de iodură de potasiu nu a fost “bine prezentat şi argumentat” şi că Alexandru Rafila ar trebui „să lucreze mai bine cu echipa de comunicare sau să o schimbe”.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, cum consideră că a fost anunţul ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, cu privire la distribuţia pastilelor de iodură de potasiu, Ciolacu a spus: "Cred că nu a fost bine prezentat şi argumentat, dar domnul Rafila a ieşit cu un anunţ de prevenţie - haideţi să nu creăm o aglomerare în cazul în care se întâmplă o catastrofă în Ucraina. Nu a fost de rea intenţie a domnului ministru. Părerea mea e că trebuie să lucreze mai bine cu echipa de comunicare pe care o are la minister sau să o schimbe, că nu e nicio ruşine când mai schimbi când ceva nu funcţionează".

Sistemul de distribuţie a pastilelor de iodură de potasiu este „perfect funcţional”, a declarat, luni, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

„Distribuţia pastilelor de iodură de potasiu este perfect funcţională. Îndemn pe toată lumea, toate persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte cât mai repede la medicul de familie, de la care trebuie să primească prescripţia şi avem 2.500 de farmacii în toată ţara, listele se regăsesc la Ministerul Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică, de unde îşi pot ridica gratuit aceste pastile. Este un sistem perfect funcţional. Este important ca oamenii să apeleze la sistemul pe care noi am reuşit să îl punem la punct”, a afirmat Rafila, după o vizită la Spitalul de urgenţă Floreasca.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-09

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

VIDEO Bate vântul SCHIMBĂRII la Palatul Victoria. Ciolacu: ”Un Guvern funcționează și cu remanieri!”

VIDEO Dar de nuntă în ... BRÂNZĂ de la Gigi Becali pentru George Simion

Ministrul Rafila, ANUNȚ de ultimă oră despre pastilele cu iod: "NU există informații despre un incident nuclear"

Ministerul Sănătății revine cu precizări referitoare la FOLOSIREA pastilelor de IOD

Autoritățile anunță: NU sunt depășiri ale radioactivității peste limitele normale
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE