2024-04-19 05:16

VIDEO Codul Fiscal și ”tiriflicii” din politică! Atacuri între Marcel Ciolacu și Florin Cîțu

 |  16:21
VIDEO Codul Fiscal și ”tiriflicii” din politică! Atacuri între Marcel Ciolacu și Florin Cîțu

La doar câteva zile după ce au dansat hora împreună la Chișinău, Marcel Ciolacu și Florin Cîțu au început să își arunce vorbe grele prin intermediul presei. Mărul discordiei este Codul Fiscal pe care PSD îl vrea modificat.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, consideră că nu se mai poate continua cu actualul Cod fiscal, "care funcţionează ca în Evul Mediu", prin "bule papale", şi a adăugat că s-a săturat 'să apară tot felul de tiriflici care îşi dau cu părerea, după ce au distrus România, cât de bună e cota unică".

"M-am săturat la fiecare discuţie aşezată să apară tot felul de tiriflici care vin şi îşi dau cu părerea, după ce au distrus România, şi să spună ce se întâmplă şi cum creionează ei "viitorul luminos" şi cât de bună este cota unică, care nu mai există în România - e o mutaţie cu o excepţie", a adăugat liderul PSD.

Deși numele său nu a fost pronunțat în mod direct, fostul premier Florin Cîțu a sărit și el la atac:

"În primul moment în care PSD a venit la guvernare, a început un atac furibund la sectorul privat. L-am oprit cât am putut, dar văd că acest atac continuă (...), este clar că nu se va opri. Eu mă uit la oameni în sectorul privat, mă gândesc la ei, care stau în fiecare zi şi îşi asumă riscuri. Eu nu aş învinovăţi pe nimeni dintre companii, dintre investitori. Eu i-aş înţelege foarte bine dacă vor să plece. E ok, pentru că tupeul deja sfidează orice bun simț (...). Repet, două domenii, justiţie şi economie, a trebuit să fie ignorate de PSD (...). Nu este un război, este un program de guvernare, PNL se ţine de programul de guvernare. Nu există nicăieri în programul de guvernare o frază în care să susţină că vom introduce taxe noi, că vrem să taxăm pe cineva (...). Este un atac la sectorul privat, aşa cum n-am văzut", a precizat Cîţu la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează criticile din partea liderului PSD, Marcel Ciolacu, la adresa partenerilor liberali pe măsurile fiscale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-20

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE