2020-11-30 10:42

Victor Ponta, mărturisire surprinzătoare: ”Am GREȘIT!”

 |  22:04
Victor Ponta, mărturisire surprinzătoare: ”Am GREȘIT!”

La alegerile parlamentare, Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România, a declarat, luni, liderul formaţiunii, Victor Ponta, care precizează că îşi va asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti.

"La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor, cu o siglă şi printr-un mesaj politic convenţional într-o bătălie în care principalii contracandidaţi au radicalizat la extrem discursul / lecţia usturătoare este învăţată: la alegerile parlamentare Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România - eu voi lupta în mod direct alături de echipa Pro România din Bucureşti şi îmi voi asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti. La nivel naţional, îi felicit pe colegii care au fost aleşi primari, consilieri locali şi pe consilierii Pro România din 23 de consilii judeţene / în alte judeţe au lipsit câteva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% - însă în toată ţara eforturile noastre de organizare vor continua şi, sunt convins, rezultatul de la alegerile parlamentare va arăta o creştere semnificativă a ponderii Pro România", a scris Ponta pe Facebook.

El admite că a "făcut greşeli importante", însă "prezenţa în 23 de consilii judeţene (plus miile de consilieri locali Pro România), ca şi votul politic de 7,6% reprezintă un punct de plecare relevant".

"Însă cea mai importantă bătălie este întotdeauna bătălia următoare: alegerile parlamentare din decembrie 2020", a mai scris Victor Ponta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28

In legatura cu acest articol...

Rareș Bogdan, ATAC fără precedent la adresa UDMR. Ce îi cere lui Kelemen Hunor

Cum IRONIZEAZĂ Cristian Tudor Popescu unirea partidelor de stânga

Marcel Ciolacu, OPTIMIST privind următoarele alegeri. Ce îi transmite președintelui Iohannis

Ce PLANURI are Nicușor Dan pentru bucureșteni. Primele măsuri în Capitală

Mesajul lui Klaus Iohannis după alegerile locale. Pe cine a avertizat președintele
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE