2024-04-19 18:05

Victor Ponta îl IRONIZEAZĂ pe premierul Florin Cîțu: ”Face prima dată ceva ce există de șapte ani!”

 |  23:26
Victor Ponta îl IRONIZEAZĂ pe premierul Florin Cîțu: ”Face prima dată ceva ce există de șapte ani!”

Victor Ponta îl ironizează pe Florin Cîţu. Fostul premier nu a ezitat să-l critice pe şeful Executivului, după ce acesta a anunţat lansarea în premieră a unui program de intership.

„Îl felicit pe Premierul Florin Citu pentru iniţiativa de a face pentru «prima dată» un Program de Internship la Guvern pentru tineri ( chiar dacă este al 7-lea an la rând în care se organizează) !!! Proiectele bune trebuie continuate .

Sigur că acest program există din 2013 şi a funcționat în fiecare an de atunci / iar Radu Puchiu şi Cristian Botan au meritul principal ca acest program a funcționat! Tinerii absolvenți au meritat pe deplin investiția !

http://oldinternship.gov.ro/…/2014/01/Raport-2013.pdf

Merita lăudat un Premier care continua ceva bun făcut de predecesorii săi! Şi merita ironizat un politician care spune că face «prima dată» ceva ce există de 7 ani!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat că dorește să le dea tinerilor care vor să activeze în cadrul Guvernului o șansă reală, astfel că va demara un program de internship.

„Am intrat în politică în 2016 şi în toţi aceşti ani mi-am dat seama câtă nevoie este de un suflu nou în administraţie. Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în acest domeniu o şansă reală. De aceea, voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului României. Toţi studenţii în ani terminali interesaţi de acest proiect sunt invitaţi să trimită o scrisoare de intenţie la adresa cabinet.pm@gov.ro până la data de 11 februarie 2021”, a scris Florin Cîțu joi pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-04

In legatura cu acest articol...

Traian Băsescu CRITICĂ decizia deschiderii școlilor: ”Este greșită, nu am dubii!”

ȘANSĂ pentru tinerii care vor să lucreze în administrația publică. Anunțul premierului Cîțu




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE