2024-04-24 10:35

Victor Ponta îi pune la ZID pe Iohannis și PNL: ”Țara este blocată cu totul!”

 |  22:40
Victor Ponta îi pune la ZID pe Iohannis și PNL: ”Țara este blocată cu totul!”

Victor Ponta consideră că acest conflict dintre liderii PNL nu aduce niciun beneficiu României care, în acest moment, este blocată.

"Cearta este problema lor, dacă nu ne afectează pe noi. În acest moment, întâmplător știu că mă lovesc zi de zi, avem așa de la guvern nu știi cine este de la PNL Orban, nu știi cine este de la PNL Cîţu.

După care la USR stai așa, că unii sunt de la Barna, alții sunt de la Cioloș. Toți între ei se urăsc și se sabotează, dar nimeni nu spune ok, dar pentru țară facem vreun proiect?

Vreau să vă spun că țara este blocată cu totul. În acest moment orice dacă vrei, o hârtie ca să schimbi cravata din roșu în albastru nu poţi să obţii. Primești de fiecare dată răspunsul că "eu nu semnez că nu vreau să ajung la DNA".

Țara este blocată acum. Eu credeam, văzând lupta asta, a ieșit și Rareș Bogdan la război, am crezut că sunt alegerile sâmbătă, după aia m-am trezit că stai așa că în septembrie au congresul. Deci trei luni o ținem cu cearta între Cîţu şi Orban între Cioloș și Barna?

Păi mai trece un an. Anul trecut s-a pierdut pentru ca a fost cu pandemia, deși multe țări în pandemie și-au reparat niște lucruri” a declarat Ponta la ANtena3.

Victor Ponta a avut și câteva reproşuri la adresa preşedintelui. Fostul premier a spus că marea realizare a lui Klaus Iohannis este trenul Otopeni. 

 "Avem șapte ani cu domnul președinte Iohannis. În Schengem am intrat, nu? MCV-ul s-a ridicat, că știți că erau corupții de pesediști, că de aia nu se ridica. Ca să înțeleagă oamenii. În Schengen am intrat? Nu. Vizele de America s-au ridicat? Nu. MCV-ul s-a ridicat? Nu. În euro am intrat? Nu. România educată. Nu. Așa și? Până la urmă, ce ne rămâne nouă după ăștia 7 ani? Autostrada Comarnic-Brașov pe care nu a făcut-o Ponta, că ne-au făcut dosare. Au făcut-o ei. Trenul spre Otopeni. Asta e marea realizare. Am înțeles că merg 14 oameni pe tren", a spus Victor Ponta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-14

In legatura cu acest articol...

Se ASCUT săbiile în PNL! Acuzații de trădare, CEAUȘISME și minciună la vârful partidului

SCANDAL politic cu gloanțe și pietre în Ilfov. De la ce a pornit totul

MOȚIUNE PSD în Parlament: ”Cristian Ghinea, de la zero la abis”

Cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiţionată va fi rejudecată. Procesul a fost mutat la Tribunalul Giurgiu

Marcel Ciolacu anunță: Dacă moțiunea de cenzură trece, propunerea PSD de premier e Alexandru Rafila

Dan Barna promite: USR PLUS dorește ca Secția Specială să fie desființată până în luna iulie




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE