2020-12-03 18:30

Victor Ponta acuză: „PNL este noul PCR”

 |  20:00
Victor Ponta acuză: „PNL este noul PCR”

Victor Ponta, președinte Pro România, a condamnat sâmbătă adoptarea de către guvernele Ludovic Orban I si II a unui număr de o sută de ordonanțe de urgență în câteva luni de guvernare deși înainte să ajungă la putere liberalii spuneau că ar interzice OUG-urile.

„NESIMTIRE MAXIMA ! Guvernul Orban a dat 100 de ordonante de urgenta in primele 7 luni din 2020 !!! Nu este singurul record negativ / mai detine recordul de ordonante date intr-o zi ( 25) / mai detine recordul atacarii la CCR de catre PNL a propriilor ordonante / mai detine recordul celor mai multe ordonante declarate neconstitutionale ! Dar nu le pasa - nu dau doi bani pe Constitutie sau pe oameni !

In 2017 Ludovic Orban anunta ca “ar interzice ordonantele de urgenta” / in 2020 a emis deja 100 in primele 7 luni ( 25 intr-o seara)!!!

Mai au in fata doar Avocatul Poporului si Curtea Constitutionala ( in Parlament, cu toata opozitia ProRomania, PSD si USR le voteaza tot ce vor celor de la Guvern - inclusiv Guvernul) / Romania s-a autosuspendat din Martie de la CEDO - si nu cred ca mai revine / PNL este noul PCR / in 2021 o sa termine si cu Avocatul Poporului si cu CCR - dupa care o sa ne uitam la Coreea de Nord sa vedem ce mai avem de facut !

Ps - haterii si oamenii cu gandire putina si hraniti cu Propaganda au mereu un singur raspuns la criticile mele : “lasa Ponta ca si tu ai facut la fel” / asa ca le raspund deja : NU am facut niciodata la fel ca Orban ! Niciodata! Ca exemplu in 2015 am adoptat 52 de ordonante de urgenta ( Orban a dat deja 100 - si inca nu e 1 Iulie)! Asa ca - mai ganditi putin ca nu va strica !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-27Parerea ta...

PROST CU TITLU
27 Iun 2020

Victor Viorel Ponta a distrus tot ce sa putut distruge. Începând de la sistemul energetic si terminând cu câțiva Km de Autostrada .
TARA LUI PAPURA VODA
27 Iun 2020

CEL MAI IMPORTANT PENTRU PINOCHIO ESTE FAPTUL CA s-a lasat ACUM de BASCHET , EL MERGEA LA SALILE DE BASCHET PENTRU A-I CARA LUI ADRIAN NASTASE IN SALILE DE SPORT GEAMANTANELE CU ASA ZIS ECHIPAMENT (deseuri) SI DUPA MECI DE LA SALILE DE SPORT CARA GEMANTANELE CU SPAGIILE (milioane in valuta) LUATE DE LA asa zisele PRIVATIZARI fabuloase ale TARIII.Pentru DAN IOAN POPESCU fost ministru al ECONOMIEI SI INDUSTRIEI (aflat acum in patria MAFIOTILOR LUMII) atunci era un alt CARAUS IMPORTANT....aflat cu el in ITALIA acum.
FANE GLONTZ
28 Iun 2020

MAIMUTOIUL ASTA DE PUIE MONTA ACUZA PNL DE COMUNISM . NU I-TI E RUSINE BA NESIMTITULE , TU CARE AI SUPT DE LA TITA LUI ILIESCU SI A LUI NASTASE SA FACI ASTFEL DE AFIRMATII ?
STABOR
28 Iun 2020

Hai sictir morocar din damaroaia
FANE SPOITORU -DIASPORA LUI JO
28 Iun 2020

Este adevarat ce spune dl Ponta dar nu pcr care nu tinea cont de oameni ci NAZI care ucide oameni Deci Partidutu nazi limberal si criminal
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE