2020-12-01 13:33

Victor Ciutacu îl atacă pe Raed Arafat: Hai să văd ce-mi faceți când vă prind că mințiți

 |  21:10
Victor Ciutacu îl atacă pe Raed Arafat: Hai să văd ce-mi faceți când vă prind că mințiți

Victor Ciutacu îl atacă dur pe Raed Arafat, considerând că, prin ultimele decizii ale Grupului de Comunicare Strategică, „s-a extins Coreea de Nord pe flancul estic al NATO”.

„Aud că, la cererea celulei de criză, CNA ne somează cumva ca, pe tema spionoasă a crizei covizilor, să nu difuzăm altceva decât ce provine din surse oficiale. Hai să dau un simplu exemplu (sper) folositor strungarilor de presă care au păreri despre ce nu se pricep, dar care încearcă să controleze. Directorul medical de la Victor Babeș anunță, în calitatea sa oficială, că vin suspecții din Giurgiu & Teleorman valuri, iar spitalul e full. Din trei telefoane, primesc pe mail, de la alți oficiali, informația că la Victor Babeș sunt aproape 150 de paturi goale, iar de la Giurgiu & Teleorman (unde spitalele covid sunt aproape goale) nu pleacă mai nimeni spre București să se interneze. Pe care dintre oficiali să-i cred?

Pe de altă parte, când presa încetează să cerceteze/demaște minciunile livrate pe post de informații oficiale sau să scoată la lumină ceea ce ascund oficialitățile, înseamnă că s-a extins Coreea de Nord pe flancul estic al NATO.

Sigur că nu poți avea succes explicând rațional rataților profesional care au eșuat în guvern și în CNA cum se face presa. Așa că le-o zic direct: hai să vedem ce-mi faceți când vă prind că mințiți!

- Lu' Raed Arafat i se pare că el e singurul om zdravăn la cap dintr-un avion care se prăbușește. Dacă tot nu-i place că a greșit mijlocul de transport și nu-i place compania, de ce nu se catapulteaza?

- Iar au apărut eroii în halate albe care jelesc că se sacrifică pentru nația nerecunoscătoare, că nu pot pleca în concediu și că-și pun viețile în pericol. Le reamintesc politicos că ei și-au ales meseria asta, că ar fi fost firesc să conștientizeze la ce se vor expune încă de când au dat la medicină, că au niște salarii gigantice în raport cu venitul mediu din țara unde profesează și nu-i obligă nimeni să stea agățați de ocupația care-i încurcă.

UPDATE: Ordinarii au băgat azi spaima-n popor, anunțând prima oară un număr de infectați care să sperie deliberat. După aia, au revenit discret și au comunicat că, de fapt, au testat DE ZECE ORI MAI MULȚI decât au raportat, iar NUMĂRUL INFECTAȚILOR E ACELAȘI”, a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-27Parerea ta...

ANONIM
28 Iun 2020

CIUTACULUI ASTA BALOS NU-I RUPE NIMENI OASELE ? E UN MAIDANEZ ORDINAR , UN GOLAN DIN ANTURAJUL SERGHEI MIZIL -IOANE BECALI . CE CAUTA JAVRA ASTA IN TELEVIZIUNE ?
ABRAMBURICA
28 Iun 2020

Trece bolnavi cat mai mult . Si medicamente , ingrijiri pe masura . Bani cu roaba .
ROBA MURDARA
28 Iun 2020

Dacă procurorii s-ar fi sesizat din oficiu! Victor Ciutacu nu ar mai fi ieșit la atac.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE