2024-04-25 22:37

Vicepremierul Dan Barna, PROMISIUNI pentru elevi. Ce intenții are Guvernul

 |  17:06
Vicepremierul Dan Barna, PROMISIUNI pentru elevi. Ce intenții are Guvernul

Vicepremierul Dan Barna s-a întâlnit, joi, cu o parte din membrii Consiliului Național al Elevilor care au protestat în fața Guvernului față de eliminarea transportului gratuit.

Dan Barna a discutat despre ce urmează să se întâmple cu transportul feroviar pentru elevi.

„I-am asigurat că vor beneficia în continuare de gratuitate și că Guvernul ține cont în noul buget de nevoia celor peste 400.000 de elevi navetiști de a ajunge la școală și de dificultatea cu care mulți elevi se confruntă când vine vorba de a călători din localitatea de domiciliu spre localitatea unde învață”, a spus Barna.

Discuțiile vicepremierului cu elevii au mai vizat și criteriile programului Euro 200 de achiziție de calculatoare de către elevi și despre sistemul de burse școlare și cum poate acesta să fie îmbunătățit din perspectiva elevilor.

„Ca o notă personală, e întotdeauna un lucru bun când tinerii nu numai că își cunosc drepturile dar găsesc timpul și energia să discute și să argumenteze despre ele. Întâlnirea de azi (joi – n.r.) mi-a dat speranță. E un semn că țara asta are un viitor și acesta va fi mai bun decât trecutul ei”, a mai spus Dan Barna.

(sursa: Mediafax)


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE