2020-11-24 17:07

Vela: Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament medical şi în afara intervalului 11-13

 |  21:27
Vela: Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament medical şi în afara intervalului 11-13

Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament şi în afara intervalului 11-13, a anunțat Ministrul de Interne, Marcel Vela, la sediul MAI duminică seara

”Am carificat cu privire la circulaţia pesoanelor de peste 65 de ani un interval orar în care pot rezolva ŞI probleme de natură medicală - tratamente oncologice, dializă - deplasare care se poate face cu mijoace proprii sau cu ale familiei, mijloace sanitare - acestea pe întreaga perioadă a zilei. Am permis deplasarea în afara gospodăriei persoanelor de peste 65 de ani, între 20 - 21 pentru nevoile animalelor de companie. Nu este nevoie în acest caz de declaraţie”, a precizat ministrul.

Tot în cazul celor de de peste 65 de ani au fost clarificate condiţiile în care pot fi sprjiniţi de către operatorii economici care desfăşoară activităţi comerciale aprobate anterior - produse sanitare, alimentare - astfel încât între 11 - 13 să faciliteze cu prioritate accesul persoanelor de peste 65 de ani în spaţiile comerciale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-29Parerea ta...

PARAIPAN
29 Mar 2020

Am trecut la nivelul superior...de la pulover la geaca de piele...sau imita șeful precum maimuțele??? ATENTIE...lipseste insigna din piept !!!
ANTIMAFIA
29 Mar 2020

nu s-a inteles daca iau masuri impotriva speculantilor si hypermarketurilor care jefuiesc romanii prin preturi astronomice.
ANONYMOUS
30 Mar 2020

Acest ministru al MAI este foarte slab nici nu stie sa citeasca si se balbaie !!!Halal ministru ! Huooooooooooooo !!!
JIGODII
30 Mar 2020

Astfel de creaturi ne conduc anonymus !!! Serviciile ni i.ai plantat prin furtul de voturi...nu degeaba servicii militarizate...sts...numără vorurile
JIGODII
30 Mar 2020

Oare aceasta creatura pe rol de ministru si.a intrebat părinții dacă in doua ore pot face ...magazin ...piata ...pâine...farmacii Asta se intampla cand ne conduc oameni fără creier....după trei zile au realizat că sunt oameni ce fac tratamente zilnice medicale..
PARAIPAN
30 Mar 2020

Au dat un tel verde unde ne putem informa....dar numai în zilele lucrătoare...sâmbătă și duminică MAI nu lucrează???? SICTIR MAI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE