2024-04-24 04:55

Val de REACȚII, după ce Iohannis a postat o poză de la 17 ani: "FERICIREA are chipul tău!"

 |  22:13
Val de REACȚII, după ce Iohannis a postat o poză de la 17 ani: "FERICIREA are chipul tău!"

De 1 iunie, rețelele sociale s-au umplut de poze din copilărie. Președintele țării a postat o fotografie din adolescență, mai exact din vremea în care avea 17 ani și a strans peste 14 mii de comentarii in primele ore ale zilei.

Încruntat, la costum, şi cu o cărare aranjată cu atenţie, amintirea celui care a ajuns preşedinte nu este cea mai charismatică, dar fanii îl apreciază, citez, pentru că era un tânăr chipeş.

Printre cele mai amuzante comentarii sunt cele referitoare la expresia foarte serioasă pe care președintele se pare că o are încă din adolescență.

"Legenda spune că dânsul a zâmbit la poză, dar cu întârziere"; "Mereu cu zâmbetul pe față"; "Cred că de atunci vă gândeați să promulgați legea amnisitiei fiscale, după uitătură"; "Chiar și prin poză transmiteți o incredibilă stare de bine. Numai o secundă m-am uitat și deja munca mi se pare mai ușoară"; "Fericirea are chipul tău", sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la fotografia cu președintele Klaus Iohannis.

Comentariul care a strâns sute de like-uri în nici o jumătate de oră spune aşa: "încă de atunci priveaţi cu atenţie şi îngrijorare!".

sursa foto: Antena 3


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE