2020-11-24 17:52

”Val” de moțiuni, pregătit de PSD. Primii vizați: miniștrii de la Sănătate, Muncă și Dezvoltare

 |  13:40
”Val” de moțiuni, pregătit de PSD. Primii vizați: miniștrii de la Sănătate, Muncă și Dezvoltare

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a declarat, sâmbătă, că social-democraţii au decis să depună trei moţiuni simple, împotriva ministrului Sănătăţii, Victor Costache, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi a „ministrului grindă, de la Dezvoltare”, Ion Ştefan, potrivit Mediafax.

„În perioada următoare vom depune moţiuni simple, atât la Senat, cât şi la Cameră, văm începe cu moţiuni împotriva ministrului Sănătăţii, Muncii şi a ministrului grindă, de la Dezvoltare”, a spus Alfred Simonis.

Chestionat despre motivele care stau la baza acestor moţiuni simple, Simonis a răspuns că „există riscul practic a privatizării sistemului de Sănătate”.

„Evident, la Ministerul Sănătăţii, acest ministru trebuie demis sau să îşi dea demisia, pentru că există riscul practic a privatizării sistemului de Sănătate şi nu ne permitem ca într-o ţară unde nu toţi oamenii îşi permit un tratament în sistemul privat să existe un sistem care nu va avea fonduri suficiente pentru sistemul public şi să se aloce din ce în ce mai mulţi bani la sistemul privat, sistem care îl plăteşte pe ministrul Sănătăţii cu sume importante”, a argumentat el.

Citat de realitatea.net, fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog propune PNL-ului interzicerea oricărui tip de coplată pentru programele naţionale de sănătate şi suplimentarea bugetului, astfel liberalii vor demonstra că ordonanţa aflată în dezbatere publică referitoare la spitalele private „nu e o altă afacere PNL”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE