2021-01-23 03:52

Un nou scandal politic: Întrebat dacă se vaccinează împotriva COVID-19, Dacian Cioloș a avut un răspuns surpriză

 |  11:00
Un nou scandal politic: Întrebat dacă se vaccinează împotriva COVID-19, Dacian Cioloș a avut un răspuns surpriză

Dacian Cioloş, copreşedintele USR-PLUS, a ezitat să spună clar dacă se va vaccina anti-COVID. Prezent la o dezbatere electorală la Digi 24, europarlamentarul a invocat nevoia unei informări temeinice asupra riscurilor unui asemenea vaccin.

"Voi lua o decizie după ce toate informațiile pertinente prezentate de oameni competenți, legate de vaccinul sau vaccinurile care vor fi puse pe piaţă, legat de modul cum funcţionează, legat de efectele adverse dovedite până acuma, după ce vom avea toate aceste informaţii, aşa cum cel puţin o treime din populaţia României aşteaptă să vadă o campanie bine pregătită şi din punctul acesta de vedere, al informării.

Omul, înainte de a lua o decizie legată de sănătatea lui şi de corpul lui fizic, are nevoie de astfel de informaţii ca să nu alimentăm teorii ale conspirației şi tot felul de zvonuri care mai mult creează neîncredere în sistemul de sănătate şi mai ales în felul în care statul îşi face treaba", scrie Cioloş pe Facebook.

Prezent în studio, Victor Ponta a replicat: "Eu zic să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru dacă e de acord cu vaccinarea." Liderul Pro România făcea aluzie la zvonurile despre trecutul lui Dacian Cioloş şi apropierea de yoghinii MISA.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE