2024-04-24 04:01

Un edil de SECTOR șochează: “Trebuie să fii inconştient ca să îţi doreşti un mandat ca primar general”

 |  17:00
Un edil de SECTOR șochează: “Trebuie să fii inconştient ca să îţi doreşti un mandat ca primar general”

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, edil al Sectorului 6, afirmă că "trebuie să fii inconştient" să-ţi doreşti acum un mandat de primar general în condiţiile în care "urmează să cadă oraşul pe noi" și ar fi foarte greu de convins să candideze la Primăria Capitalei.

"Eu, care sunt extrem de conştient de ce se întamplă în Primăria Generală, pentru că am fost consilier general - acum sunt preşedinte PNL Bucureşti şi mă preocupă permanent ce se întâmplă la nivel de Primăria Generală - trebuie să fii inconştient ca să îţi doreşti un mandat ca primar general. Dacă nu ştii ce-i colo şi nu stii că urmează să cadă oraşul pe noi, da, vrei să fii primar general. Îţi pui această patalama în frunte, că sunt primar general. Dar dacă ştii câţi bani se duc pe termie şi ce probleme sunt acolo pe investiţii, dacă te uiţi pe zona de risc seismic, pot să merg cu această listă la nesfarsit, şi ştii cât de mari sunt problemele acolo, doar să fii inconştient ţi-ai dori să fii primar general", a declarat Ciucu, sâmbătă, la Digi 24.

"Să mă duc primar general, eu sau oricine altcineva, trebuie să meargă cu ceva prestabilit înainte (...) În condiţiile acestea eu aş fi foarte-foarte greu de convins să candidez la Primăria Municipiului Bucureşti", a adăugat Ciprian Ciucu.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-25

In legatura cu acest articol...

FIREA, un nou atac virulent la adresa lui Nicușor Dan: “Toată Capitala este blocată de un primar incompetent”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE