2020-12-02 04:37

Un alt ex-şef al SIE s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste

 |  22:30
Un alt ex-şef al SIE s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) Cătălin Harnagea s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste. Acesta este al doilea fost şef SIE, după Teodor Meleşcanu, care aderă şa formaţiunea fondată de Dan Voiculescu.

”Cătălin Harnagea, fost director al SIE între 1997 şi 2001, s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)”, a anuţat partidul pe pagina de Facebook.

“Sunt convins de proiectul umaniştilor şi de modul lor de a face politică. Avem aceleaşi principii, împărtăşim aceeaşi viziune, asumăm că promovarea valorii umane este fundamentală. Consider că în acest moment este nevoie în politica românească de un suflu nou, de profesionişti capabili să construiască, să găsească soluţii şi din piatră seacă, nu să se vaite că alţii nu şi-au făcut treaba. Umaniştii serioşi şi competenti pot construi proiecte concrete esenţiale pentru dezvoltarea României”, a transmis Cătălin Harnagea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-12Parerea ta...

MARCEL
13 Iun 2020

Nu cred ca este normal cand ai fost într-un serviciu secret să intri în politică. Dacă era un simplu lucrător aveai probleme. Dacă ai fost sef poți să faci ce vrei Asta e Romanica. Fără comentarii.
CIUMA ROSIE
13 Iun 2020

dupa 30de ani de MEGA-JAF mafiot comunist avem si explicatia la intrebarea "CINE SUNT MAFIOTII".....acesti porci imbuibati cu banii din jafuri care au tradat poporul si tara pentru mafia comunisto-oligarhica din spatele FSN-ului Closca Iliescu a nascut doar lighioane de tip CIUMA ROSIE fesenista
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE