2020-12-05 03:52

ULTIMA ORĂ: PSD cere demisia ministrului Vela după ce acesta și-a delegat atribuțiile

 |  22:54
ULTIMA ORĂ: PSD cere demisia ministrului Vela după ce acesta și-a delegat atribuțiile

Partidul Social Democrat a cerut, vineri seară, demisia ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, după ce acesta a anunţat că a delegat conducerea Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor din data de 27 septembrie unui secretar de stat, având în vedere că este candidat al PNL pe lista pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi pentru Consiliul Local Caransebeş.

"Ministrul de Interne, Marcel Vela, trebuie să demisioneze! Şmecheria cu suspendarea din Comisia pentru organizarea alegerilor nu merge! Ori eşti candidatul Marcel Vela, ori eşti ministrul de Interne Marcel Vela. Nu poţi fi şi candidat, şi şeful celor care veghează ca alegerile să se desfăşoare conform legii", este mesajul PSD transmis pe pagina de socializare a formaţiunii.

Social-democraţii vorbesc despre folosirea poliţiştilor "ca agenţi electorali".

"Să foloseşti poliţiştii ca agenţi electorali pentru a te alege tu şi camarila ta este trafic de influenţă. Conform Codului penal. Domnule Vela, nu e mai cinstit să îi lăsaţi pe Duduieni să organizeze alegerile?!", se mai arată în mesajul PSD, conform Agerpres


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-28

In legatura cu acest articol...

Ministrul Vela și-a delegat o parte din atribuțiile de la MAI pentru a candida în Caransebeș
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE