2021-04-20 19:16

ULTIMA ORĂ. Decizia iminentă care va face ca PSD să piardă Primăria IAȘI. Cum s-a ajuns aici

 |  12:47
ULTIMA ORĂ. Decizia iminentă care va face ca PSD să piardă Primăria IAȘI. Cum s-a ajuns aici

Biroul Permanent Judeţean şi Comitetul Executiv al organizaţiei Iaşi a Partidului Social Democrat (PSD) va discuta, cel mai probabil săptămâna viitoare, propunerea de excludere din partid a primarului municipiului Iaşi, Mihai Chirica, informează Agerpres.

Liderul social-democrat din Iaşi, Maricel Popa, a declarat că discuţiile pe tema excluderii lui Chirica vor fi purtate în interiorul partidului şi că, până ce nu va fi luată o decizie finală, nu vor fi făcute declaraţii publice. "Noi discutăm în cadru statutar, în interiorul partidului. Este o propunere. Se va convoca BPJ săptămâna asta, săptămâna viitoare probabil, apoi CEX şi după aceea vă pot da declaraţii", a afirmat Popa. Comisia de etică a PSD Iaşi a propus, marţi seară, Biroului Permanent Judeţean al partidului excluderea primarului Chirica din PSD, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Cătălin IVAN: „Este decizia lui DRAGNEA, dar neasumată!”

Partidul Social Democrat (PSD) renunţă la orice şansă de a mai câştiga Primăria municipiului Iaşi în 2020, printr-o eventuală excludere a primarului Mihai Chirica, a viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a fostului deputat Sorin Iacoban, susţine, la rândul său, europarlamentarul Cătălin Ivan. Într-o postare pe Facebook, eurodeputatul susţine că, printr-un astfel de gest, "PSD îşi asumă public că nu va mai avea un punct de sprijin la Iaşi pentru mulţi ani înainte". "Această lovitură dată PSD-ului arată că cei care conduc acum partidul au o agendă personală mult mai importantă decât cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga primăria în 2020 şi îşi asumă public că nu va mai avea un punct de sprijin la Iaşi pentru foarte mulţi ani de acum înainte. Este o decizie importantă, dar, aşa cum ne-a obişnuit Liviu Dragnea, neasumată.Tot prin interpuşi, ca la Tel Drum sau Salcia, ferma sa de porci, Liviu Dragnea îşi rezolvă problemele sacrificând orice, oricât şi pe oricine", a afirmat Ivan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-02-07Parerea ta...

ANONIM
07 Feb 2018

Psd nu merita sa conduca un judet ca Iasi. Oricand il poate duce la nivel de Teleorman.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE