2020-10-28 13:06

UDMR și-a desemnat candidații pentru europarlamentarte. Verzi cine se află pe listă

 |  17:17
 UDMR și-a desemnat candidații pentru europarlamentarte. Verzi cine se află pe listă

Lista de candidaţi UDMR pentru europarlamentare, cu Winkler Iuliu şi Vincze Lorant pe primele două poziţii, urmaţi de Hegedus Csilla, Oltean Csongor şi Sogor Csaba a fost validată cu unanimitate de voturi de cei 101 reprezentanţi ai prezenţi, sâmbătă, la Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) desfăşurat la Oradea.

„Astăzi am avut o şedinţă de lucru cu un singur punct pe ordinea de zi: aprobarea listei candidaţilor la alegerile europarlamentare, aprobarea listei stabilită la Consiliul Permanent. Săptămâna trecută, vineri, am avut şedinţa Consiliului Permanent, la Cluj Napoca. Avem cinci candidaţi pe primele cinci locuri, aşa cum a stabilit Consiliul Permanent, plus ceilalţi candidaţi, până la poziţia 43. Pe primele locuri rămân (...) Winkler Gyula, pe prima poziţie, pe a doua poziţie Vincze Lorant, Hegedus Csilla pe poziţia a treia, pe poziţia a patra Oltean Csongor şi pe poziţia a cincea Sogor Csaba", a declarat, la finalul întâlnirii, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Agerpres. Liderul UDMR a adăugat faptul că şi el este pe listă, pe ultima poziţie, modificarea acestei liste fiind posibilă până în 26-27 martie, în cazul în care reprezentanţi ai PCM sau PPMT, dar şi personalităţi sportive sau culturale, vor solicita acest lucru. În cadrul CRU, Kelemen Hunor a subliniat faptul că stabilirea ordinii candidaţilor pe listă a fost foarte dificilă, în condiţiile în care doar primele două locuri sunt eligibile, toţi cei cinci candidaţi având calităţile necesare pentru a reprezenta la Bruxelles comunitatea maghiară din România.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-03-09Parerea ta...

ANONIM
10 Mar 2019

Vad ca e plina tara si presa de ziaristi prosti si agramati ,,VERZI''cine se afla pe listami e scarba de ipocriti agramati
GICA@ ANONIM
11 Mar 2019

NU ZIARISTII SUNT "PROSTI SI AGRAMATI". INAINTE EXISTA "MINTEA LIMPEDE", ADICA O PERSOANA CARE, NU FACEA DECAT SA VERIFICE CEEA CE AU SCRIS ZIARISTII. CEL CARE A PUBLICAT ARTICOLUL NU S-A UITAT SI A SCRIS GRESIT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE