2024-04-24 17:44

Tudose, despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: "Nu trebuie să-și dea demisia. Trebuie DEMIS"

 |  16:18
Tudose, despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: "Nu trebuie să-și dea demisia. Trebuie DEMIS"

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, spune că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, trebuie demis după incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală.

Pe un ton ironic, social-democratul vorbește despre încercările ministrului de a ascunde "gunoiul sub preșul altuia" şi pe acelaşi ton, fostul premier declară că este de partea celor care susțin că ministrul Voiculescu nu ar trebui să demisioneze. Ci să fie demis.

"Coada care dă din câine....

Sau cum să "ascunzi" gunoiul tău sub preșul altuia și să-i faci și scandal că nu păstrează curățenia și-ți strică ție buna dispoziție.

Cazul Balș. Tragedia? Nu. Tragediile...

1. Incendiul. Subfinanțarea, improvizațiile, frig, aeroterme... și, evident, 30-de-ani-de-PSD! Mai ales PSD. Poate cineva să-i reamintească ministrului-minune că el este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sănătate? Așa că mai ușor cu "virginitatea" politico-administrativă...

2. Pe la ora 5:30 incendiul a fost stins. În jur de 10:30, procurorul de caz (jos pălăria!) intră în toate spațiile afectate și mai descoperă un pacient decedat.

Evident nimeni, dar nimeni, nu-și asumă imensa greșeală. Cum s-a declarat incendiul stins fără să intri în toate spațiile...

3. La ora 9 ministru’ Voiculescu dă asigurări, de la locul tragediei, că sunt 4 victime și că toți ceilalți pacienți au fost transferați în alte locuri. Și că familiile acestora pot să ia legătura cu un centru de informare făcut special pentru a afla unde le sunt rudele. Până când a fost descoperită cea de-a cincea victimă, ea unde figura transferată?

Corul anti-PSD spune că noi, mai ales noi, nu avem dreptul să cerem demisia lui Voiculescu. Acest drept l-a avut doar el în 2015.

Așa să fie. Pot fi de acord. Și eu zic că nu trebuie să-și dea demisia!!!

Trebuie demis!", a scris Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, marţi, pe pagina de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE