2020-10-31 23:43

TUDOSE bate obrazul ENEL: „Nu e posibil ca, la 48 de ore după FURTUNĂ, 30.000 de locuințe nu aibă curent!”

 |  14:57
TUDOSE bate obrazul ENEL: „Nu e posibil ca, la 48 de ore după FURTUNĂ, 30.000 de locuințe nu aibă curent!”

Premierul Mihai Tudose, care marţi participă la Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în Timişoara, în care se discută despre efectele furtunii de duminică, a criticat intervenţia greoaie a E-Distribuţie Banat (Enel) spunând că nu este posibil ca, la 48 de ore de la vijelie, localităţi întregi să nu fie alimentate electric. El a precizat că 30.000 de locuinţe sunt încă afectate şi nu au energie electrică, informează News.ro.

”Am ţinut sub observaţie efortul Enel-ului. Efortul a început să fie de două tipuri: a început să fie foarte activ pe net şi efortul de a pune în funcţiune linia electrică. În ceea ce priveşte efortul de a pune în funcţiune reţeaua electrică, la 48 de ore încă e lipsa de energie în localităţi, la şcoli, dispensare. Nu este posibil aşa ceva. Dacă legea permite acest lucru, vă asigur că nu va merge aşa şi atunci poate găsim o posibilitate ca data viitoare când se întamplă aşa ceva să nu mai stăm 48 de ore după o societate care nu face faţă”, a declarat primul ministru.

E-Distribuţie Banat a anunţat marţi că în jurul orei 8.00 a reuşit livreze energie electrică la 81 la sută din consumatorii afectaţi de furtuna de duminică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-09-19Parerea ta...

PSD
19 Sep 2017

Misa este o rusine .tudose si misa demisi.
E RUPT DE REALITATE ...DEMISIA
19 Sep 2017

Dl. PM habar n-are despre afaceri si economie. ... Vorbeste despre faptul ca nu se pot reglementa uraganele dar asta nu se aplica si in economia privata??? Ce plavan !!! RUSINE !!! DEMISIA !!!
PREMIER
19 Sep 2017

Tudose si misa nu mai pot ramane in functii dupa minciuna cu benzina.misa bate campii in continuare si minte:4,6 ron/l acum trei saptamani 5 ron /l acum.dragnea sa spuna clar daca a sustinut aceasta majorare si daca a fost in programul de guvernare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE