2024-04-25 09:37

Traian Băsescu e PESIMIST privind votul de duminică. Mesaj înainte de alegerile locale

 |  17:09
Traian Băsescu e PESIMIST privind votul de duminică. Mesaj înainte de alegerile locale

Deși a câștigat fiecare bătălie politică la care a participat, fostul președinte Traian Băsescu nu e foarte convins că va trimfa la alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

„Foarte mulţi m-au întrebat asta. Nu e un risc, ştiu care e rezultatul alegerilor, îl intuiesc, pentru că nu mai am şansa votului pe om din 2000. Acum bucureştenii vor mai multă politică, e polarizare pe votul politic. Deci şansele mele sunt minime. Dar pot să câştig respect prezentându-mă ca un profesionist”, a spus Băsescu.

În ultima săptămână de campanie, Traian Băsescu a schimbat tactica şi îşi justifică candidatura prin rolul său de a crea probleme PNL şi USR, dacă ar pierde alegerile Nicuşor Dan, candidat independent, susţinut de cele două partide.

”Și cine trebuia să intre, să punem portarul ca să spunem că avem si noi candidat? E ca un meci de fotbal în care câțiva fundași trântesc jocul, pe bani” declara Băsescu, duminică, la RTV.

Potrivit unui sondaj prezentat sâmbătă de Nicuşor Dan, Traian Băsescu ar avea 9%, iar distanţa dintre primii doi clasaţi este mai mică de 2 %, ceea ce înseamnă că dreapta pierde prin prezenţa fostului primar la alegeri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-21

In legatura cu acest articol...

Marcel Ciolacu, ieșire nervoasă: "Sunt părinții și bunicii noștri, nesimțiților!"

Streinu-Cercel dezvăluie cum va putea DISPĂREA pandemia de COVID în 6-8 săptămâni

Dacian Cioloș, întrebare de 100 de puncte adresată Gabrielei Firea: Nu vreți să faceți un test poligraf cu întrebarea „Ați luat șpagă”?

Președintele Iohannis testează trenul pe conexiunea Gara de Nord - Aeroport Henry Coandă




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE