2020-11-30 06:49

Traian Băsescu a RĂBUFNIT împotriva Guvernului: ”A FURAT 904 lei de la fiecare pensionar”

 |  21:08
Traian Băsescu a RĂBUFNIT împotriva Guvernului: ”A FURAT 904 lei de la fiecare pensionar”

Traian Băsescu acuză Guvernul Orban că ”a furat” banii pensionarilor, prin faptul că nu a operat indexarea pensiilor încă de la începutul anului.

”Din punct de vedere al minciunilor pe care le spun la adresa pensionarilor, liberalii nu sunt cu nimic mai buni decât cei de la PSD”, îi acuză Băsescu.

Totuși, fostul președinte le dă dreptate celor din Guvern, în legătură cu poziția asumată de a nu majora cu 40% pensiile:

”Le dau dreptate în problema pensiilor și a alocațiilor. Guvernul nu avea de unde să dubleze alocațiile și nici să crească cu 40% punctul de pensie.

Aici nu-i consider rău-voitori, asta cu atât mai mult cu cât prin buget s-au asigurat sursele necesare să continue investițiile la Ministerul Transporturilor, pentru că acolo se crează locuri de muncă, la investiții, ceea ce va genera resurse financiare pentru creșterea pensiilor în viitor”, a spus Băsescu, într-o intervenție televizată la România TV.

”Ce ma supără pe mine este că mint la fel ca PSD. PSD mințea că va da 40% la pensii, vă asigur că nu putea să dea nici fără criza coronavirus pentru ca nu aveau de unde, dar la fel ca și PSD, n-au dat indexările de la 1 ianuarie.

Vin acum și spun ca au crescut punctul de pensie cu 14%. Ei au furat anul ăsta pe fiecare pensionar cu 904 lei. Dacă dădeau indexarea de 10.5% la 1 ianuarie și acum veneau și spuneau că mai dăm 4%, erau corecți.

Spun acum că măresc cu 14%, dar de fapt au furat indexarea de 10,5% și mărirea reală este de 3,5%”, a explicat Traian Băsescu, conform Capital.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-24

In legatura cu acest articol...

Guvernul alocă 175 de milioane de euro pentru începerea noului an școlar. Unde merg banii

Marcel Ciolacu acuză Guvernul: ”Copiii NU au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban!”

Dan Cristian Popescu cere Guvernului să nu falimenteze sectorul HORECA

Premierul Orban e FERM: ”Nu se pot lua MĂȘTI pentru toți elevii. Dacă nu au, li se va da”

Dacian Cioloș, IRONII dure împotriva unui ministru PNL: ”Au luptat, până au căzut sub masă!”

Vasile Dîncu dă semnalul: PSD revine la stânga rațională
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE