2020-11-24 13:38

Titus Corlățean: "Mai bine DEMISIONEZ din PSD decât să mai votez un guvern LIBERAL"

 |  16:09
Titus Corlățean: "Mai bine DEMISIONEZ din PSD decât să mai votez un guvern LIBERAL"

Fostul președinte interimar al Senatului, Titus Corlățean (PSD), a declarat vineri la Antena 3 că el nu va mai vota niciodată o formulă de guvern cu liberalii și că esta gata să demisioneze din PSD dar nu mai votează iar cum a făcut la Guvernul Orban II.

„Nu mai merge aia ca 'Noi suntem responsabili'”, a adăugat Titus Corlățean. „Dupa ce dam jos guvernul nu mai votam nicio formula de guvern cu liberalii”, a insistat senatorul PSD.

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a asigurat vineri că partidul va depune o moțiune de cenzură pentru demiterea guvernului. Guvernul Orban II a fost învestit în funcție cu votul parlamentarilor PSD pentru că liberalii se aflau în autoizolare din cauza senatorului PNL depistat cu COVID-19. Social-democratii au votat Guvernul Orban II, starea de urgenta, prelungirea starii de urgenta si starea de alerta invocand faptul ca sunt „responsabili”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-26Parerea ta...

ANONIM
26 Iun 2020

SI CINE TE RETINE BAI TOLOMACULE ?
NATALIA
26 Iun 2020

Dle corlatean dstra trebuia sa demisionati din viata politica romaneasca inca din 2014 cand impreuna cu nemorocitul de teodor melescanu v-ati batut joc de romanii din diaspora ! Pt ca nu ati facut-o ati demonstrat ca sunteti doi bulangii nenorociti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE