2020-12-03 18:26

TEODOROVICI, manifest anti-CIOLACU: „Conducerea ilegală a partidului forțează organizarea Congresului și există riscul de ÎNCETARE a activității PSD!”

 |  19:06
TEODOROVICI, manifest anti-CIOLACU: „Conducerea ilegală a partidului forțează organizarea Congresului și există riscul de ÎNCETARE a activității PSD!”

Fostul ministru de Finanțe, senatorul Eugen Teodorovici, singurul lider PSD care a anunțat public că va intra în competiția pentru șefia Partidului Social Democrat - la Congresul extraordinar din 22 august -, împotriva președintelui interimar Marcel Ciolacu, a postat pe propriul cont de Facebook un „Manifest” (vezi foto) adresat colegilor din partid, în care acuză actuala conducere a social-democraților că acționează în afara legii.

„Statutul PSD menționează CLAR la articolul 237 faptul că „Modificările și completările prezentului Statut se aplică de la data admiterii lor de către Tribunalul București”. Cu alte cuvinte, organizarea unui Congres pe baza unor modificări nevalidate de Tribunalul București ÎNCALCĂ prevederile legale!”, scrie Teodorovici.

În opinia sa, „conducerea ilegală a Partidului Social Democrat forțează organizarea Congresului Extraordinar din data de 22.08.2020”, iar în urma acestei acțiuni există „riscul de ÎNCETARE a activității PSD și de RADIERE a partidului din Registrul Partidelor Politice, conform prevederilor articolelor 25 și 26 din Legea 14/2003”.

În încheierea „manifestului” său, Teodorovici se adresează direct fiecărui membru al PSD: „Ține de TINE, ține de NOI, ca membri ai acestui partid, să spunem NU încălcării Statutului Partidului Social Democrat! Respectarea Statutului partifului NOSTRU, și NU al lor, TREBUIE să devină un DEZIDERAT dacă ne respectăm pe NOI, dacă îi RESPECTĂM pe români!”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-16

Mai multe imagini:
TEODOROVICI, manifest anti-CIOLACU: 'Conducerea ilegală a partidului forțează organizarea Congresului și există riscul de ÎNCETARE a activității PSD!”
zoom
Parerea ta...

GHERTOI
17 Aug 2020

Se pupa pe dinti . Dinozaurii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE