2024-04-20 06:42

SURPRIZA consultărilor de la Cotroceni: Kelemen Hunor i-a propus președintelui un guvern cu premier UDMR pentru șase luni

 |  17:50
SURPRIZA consultărilor de la Cotroceni: Kelemen Hunor i-a propus președintelui un guvern cu premier UDMR pentru șase luni

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis că i-a propus acestuia o soluţie de criză, şi anume desemnarea unui prim-ministru din partea UDMR pentru o perioadă de şase luni până la rezolvarea crizei politice. El a precizat că e nevoie de un guvern politic, nu tehnocrat.

Preşedintele UDMR a afirmat, la Parlament, că, pentru a ieşi din această încurcătură, ei pot să dea o mână de ajutor. 

”Peste şase luni de zile timpul trece. Ce nu ai putut să reuşeşti astăzi, poţi să reuşeşti peste şase luni de zile”, a arătat Kelemen Hunor, menţionând că ”timpul trece şi te ajută să fii mai înţelept, mai calm, şi acele şanse pot fi refăcute încet încet.

Kelemen Hunor a spus că este conştient de faptul că în ceea ce priveşte energia, PNRR, bugetul, ai nevoie de un guvern cu puteri depline.

Întrebat dacă ar susţine un guvern tehnocrat, Kelemen Hunor a spus: ”De la un politician să nu aşteptaţi un guvern tehnocrat în niciun caz, trebuie să îşi asume răspunderea. Noi avem o a treia cale, pentru a ieşi din această încurcătură”. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE