2021-08-01 11:31

Sorin Oprescu va candida la prezidenţiale, numai după ce se va achita de promisiunile făcute bucureştenilor

 |  08:21
Sorin Oprescu va candida la prezidenţiale, numai după ce se va achita de promisiunile făcute bucureştenilor

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi seara, că nu va candida ''deocamdată'' la funcţia de preşedinte al României, ci după ce se va achita de promisiunile făcute bucureştenilor.

"Oprescu o să vină când o să vrea el. Oprescu, deocamdată este primar general. Răspunde în faţa bucureştenilor de promisiunile făcute şi vreau să le duc la capăt. Asta înseamnă două mandate - acesta şi încă unul", a spus Oprescu la RTV.

Cât priveşte relaţia cu Crin Antonescu, edilul şef a spus că acesta l-a onorat şi îl onorează cu prietenia lui. "Nu a fost niciodată vorba de scoală-te tu să mă aşez eu. De unde picăturile astea de venin? Nu am nevoie de aşa ceva. Am spus deschis, domne... am spus, da, cred că aş putea faţă dacă va fi nevoie (de o candidatură la prezidenţiale - n.r.). Numai că, în lumea asta, există o gaşcă de piţifelnici, şi în jurul unuia şi în jurul altuia (n.r. a lui Crin Antonescu şi Victor Ponta). Ce motiv să fie de concurenţă când pe mine mă despart atâţia ani, biologic vorbind, de Ponta? Şi atunci ăştia întreţin starea asta de angoasă", a susţinut Oprescu.

Pe de altă parte, întrebat cu ce vor mai rămâne primarii de sector dacă bugetul va fi unul consolidat la nivelul Capitalei, edilul şef a spus că edilii locali rămân cu ''împărţitul banului din taxe, din chirii, din folosinţa spaţiului domeniului public''.

"Logic este ca primarii de sector să fie şi consilieri generali, să fie prezenţi în Consiliu şi să-şi ducă la capăt menirea", a adăugat Sorin Oprescu, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639877-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE