2020-10-29 22:01

Se ştie deja cine e înlocuitorul lui GRINDEANU

 |  13:56
Se ştie deja cine e înlocuitorul lui GRINDEANU

Florentin Dincă

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a rămas vacant după ce Sorin Grindeanu a fost desemnat premier. Până sâmbătă, când postul a fost ocupat de Călin Dobra, acesta fiind votat de 24 din cei 36 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa ordinară.

Acesta a fost singurul consilier judeţean care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş. “Vreau să le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru votul de încredere acordat, să mulţumesc echipei social-democrate pentru sprijinul primit la nominalizarea în această funcţie şi.vreau să le mulţumesc şi celor care nu m-au votat, acest vot împotrivă îmi va da mai multă putere de muncă, să demonstrez că merit această funcţie şi împreună cu dumneavoastră să reprezentăm judeţul Timiş. Vreau să îi mulţumesc prietenului meu, cel care este pe funcţia de premier al României şi cel care transmite astăzi un salut de prietenie şi de sprijin pentru judeţul Timiş”, a declarat Călin Dobra.

Călin Dobra a fost ales ca deputat în urma alegerilor din 11 decembrie 2016, ocupând prima poziţie pe lista PSD Timiş. Dobra şi-a dat demisia din Parlamentul României în data de 4 ianuarie şi s-a întors în funcţia de consilier judeţean. Din această poziţie, Dobra a putut candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş. În locul lui Călin Dobra, în Parlamentul României va ajunge fostul senator Matei Suciu, scrie Mediafax. Călin Dobra este preşedintele executiv al PSD Timiş, iar în mandatul 2012 – 2016, a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE