2024-04-26 02:11

Se cere demisia lui Petre Daea: Să se apuce de numărat cormorani ca simplu cetățean

 |  12:21
Se cere demisia lui Petre Daea: Să se apuce de numărat cormorani ca simplu cetățean

Alexandru Popa, deputat și președintele PNL Brăila, membru în Comisia de Agricultură din Camera Deputaților, îi cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, Popa susține că Petre Daea este obligat să rezolve problema despăgubirilor pentru fermieri, în caz contrar să își dea demisia.

„Eu înţeleg că domnia sa se consideră un profesionist în domeniu şi merită tot respectul pentru priceperea de care a dat dovadă la vremea lui, dar deja este evident că i-a trecut timpul şi ar fi cazul să se apuce de numărat cormorani ca simplu cetăţean, nu ca ministru. Am înţeles că domnul ministru Daea a propus o variantă care presupune să se ia în calcul media ultimilor cinci ani.

Dacă se face media pe ultimii 5 ani, riscăm să nu se mai ajungă la acel procent minim de 30% şi fermierii să nu mai aibă dreptul să primească despăgubiri. Îi cer domnului ministru Petre Daea să rezolve această chestiune într-un mod care să fie corect pentru fermieri, fiindcă altfel unii dintre ei vor primi o lovitură devastatoare din punct de vedere financiar. Iar în cazul în care nu este capabil să facă asta, îi cer public demisia”, a declarat deputatul Alexandru Popa.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE