2024-04-25 08:54

Se ASCUT săbiile în PNL! Acuzații de trădare, CEAUȘISME și minciună la vârful partidului

 |  21:31
Se ASCUT săbiile în PNL! Acuzații de trădare, CEAUȘISME și minciună la vârful partidului

Chiar dacă au promis o campanie curată și fair-play pentru conducerea partidului, cei doi candidați anunțați până acum și susținătorii lor își aruncă deja vorbe grele. Totul a pornit de la declarația lui Ludovic Orban ,din weekend, despre faptul că a fost lăsat singur să poarte negocierile pentru actualul Guvern.

Declarația lui Orban a inflamat spiritele în tabăra susținătorilor lui Florin Cîțu care îl acuză pe liderul PNL că a cedat la negocierile din Coaliție cele mai importante ministere numai pentru a-și asigura funcția de președintele al Camerei Deputaților. Nemulțumirile mocnite din partid au ieșit la suprafață înainte și în timpul ședinței de luni a liberalilor. 

Prim-vicepreşedintele  Rareş Bogdan i-a transmis lui Ludovic Orban să înceteze să ducă "o campanie murdară" şi a spus că afirmaţiile liderului liberalilor trebuiau ţinute în interiorul partidului.

"Sper ca Ludovic Orban să termine cu atacurile, să fie o bătălie de idei şi să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot. S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească şi atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el", a spus Rareș Bogdan la România TV.

Cândva om de bază a președintelui liberal, Robert Sighiartău l-a acuzat pe Orban că le spune minciuni colegilor din teritoriu și l-a comparat cu fostul dictator comunist Nicolae Ceaușescu. ”I-ați făcut pe toți trădători cei care nu sunt cu dvs, numai Ceaușescu îi numea pe toți trădători”.

”Colegii dvs, prietenii dvs duc o campanie mizerabilă împotriva celor care susțin alt candidat, eu nu sunt de acord cu atacuri murdare”, a mai spus Sighiartău.

După ședință, în fața presei, Ludovic Orban a încercat să păstreze aparențele: „voi face o campanie pozitivă, care are la bază viziunea mea despre PNL. Fiecare membru are deplina libertate de a-și stabili opțiunea. Eu contez pe colaborarea tuturor membrilor PNL, indiferent de opțiunea lor. Nu comentez ce primiți pe surse din ședințele PNL. Este o minciună (n.red. că a fost comprat cu Ceaușescu și cu Dragnea). Deciziile din PNL au fost luate de conducerea PNL”.

La ședința BEX de luni nu a fost prezent și premierul Florin Cîțu.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-14

In legatura cu acest articol...

SCANDAL politic cu gloanțe și pietre în Ilfov. De la ce a pornit totul

MOȚIUNE PSD în Parlament: ”Cristian Ghinea, de la zero la abis”

Cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiţionată va fi rejudecată. Procesul a fost mutat la Tribunalul Giurgiu

Marcel Ciolacu anunță: Dacă moțiunea de cenzură trece, propunerea PSD de premier e Alexandru Rafila

Dan Barna promite: USR PLUS dorește ca Secția Specială să fie desființată până în luna iulie

Robert Sighiartău, atac dur la adresa lui Orban: Semănați tot mai mult cu Dragnea




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE