2024-04-20 06:59

SCANDAL pe candidaturi în PSD. Marian Oprișan: ”Ciolacu nu e stăpânul partidului”

 |  15:30
SCANDAL pe candidaturi în PSD. Marian Oprișan: ”Ciolacu nu e stăpânul partidului”

Nedorit de Marcel Ciolacu pe listele pentru alegerile parlamentare după ce a pierdut bătălia la locale, Marian Oprișan se justifică prin ”ardoarea” cu care colegii din teritoriu l-au dorit pe liste.

„Marcel Ciolacu nu este stăpânul partidului, nu putea să facă acest lucru, eu respect decizia colegilor. Președinții organizațiilor locale m-au propus cu unanimitate pentru Senat. Eu nu îmi las organizația la greu și dacă colegii mei au dorit acest lucru cu ardoare nu puteam să îi las și atunci le-am respectat decizia”, a declarat Oprișan pentru Digi24.

Fostul președinte al Organziației PSD Vrancea spune că decizia de invalidare a listei luată miercuri de conducerea centrală a partidului trebuie să ajungă la filială, care ar putea să facă din nou aceleași propuneri.

„Nu înțeleg motivul pentru care domnul Ciolacu a invalidat lista. Eu nu am probleme de integritate, de cinste sau de altă natură în PSD.  Comitetul Politic Județean al PSD poate să facă noi propuneri sau se le mențină pe cele anterioare”, a spus Marian Oprișan.

Conducerea centrală a PSD a invalidat, miercuri, lista propusă de organizația PSD Vrancea, după ce Marian Oprișan, fostul lider al organizației, a convocat o ședință în care s-a pus primul pe lista senatorilor PSD din județ.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-21

In legatura cu acest articol...

Orban: “Ritmul de creștere a infectărilor va scădea. Alegerile parlamentare nu reprezintă un risc de răspândire a virusului”

Decebal Făgădău a luat decizia extremă: “Demisionez din PSD”

Barna avertizează: USR va ataca la CCR numirile făcute în Consiliul Legislativ

Radu Mazăre și Decebal Făgădău, trimiși în judecată de DNA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE