2021-04-20 19:33

SCANDAL la dezbaterea bugetului: ”Nu mai puteți să FURAȚI!”. ”Chiar nu ți-e rușine?”

 |  16:58
SCANDAL la dezbaterea bugetului: ”Nu mai puteți să FURAȚI!”. ”Chiar nu ți-e rușine?”

Parlamentul dezbate, luni, în ședință comună, proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021.

”Bugetul pe care îl prezint azi are două elemente la care țin foarte mult Începem reforma în toate cotloanele statului. Oprim furtul PSD care a durat timp de 30 de ani. Parlamentarii PSD să-și ia un pix și o foaie și să ia notițe, cei care știu să scrie.

Fără modestie vă spun că acest buget este cea mai importantă realizare. Este primul buget al unei guvernări de 4 ani. O să mă asigur că o să fie o guvernare de succes care o să se vadă printr-o viață mai bună pt români. Vom reuși doar dacă rămânem uniți și ne concentrăm pe reformă și investiții. Am tratat acest buget cu mare simț de răspundere. Suntem o coaliție, iar PNL este cel mai mare partid iar eu reprezint PNL în Guvern. Este responsabilitatea mea să ma asigur că pnl se va achita față de electorat. Bugetul are două elemente la care țin foarte mult. Începe reforma în toate cotloanele statului român. Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din buget, din bani publici. A doua reprezintă o declarație dermă că drumul României este în Europa și niciunde altundeva și în NATO. Garantăm românilor reformă și securitate” a declarat premierul Florin Cîțu.

În timpul discursului, social democrații vociferau din sală și au intrat în dialog cu premierul. Parlamentarii PSD strigau „Alocații!”. „Vreți alocații, eu credeam că sunt pentru copii, dar văd că le vreți voi. Vreți bani de buzunar”, le-a transmis Florin Cîțu. „PSD țipă pentru că nu mai pot fura. Atât au înțeles ei din bugetul României. Țipă și înjură”, a mai spus Cîțu.

În timpul dezbaterilor, parlamentarii PSD i-au adus lui Ludovic Orban două păpuși, în semn de protest pentru că nu au fost majorate alocațiile.

Orban: „Probabil păpusile pe care le-ați adus sunt păpușile pe care le-ați manipulat și păpsușile cu care i-ați confundat pe români și nu vă mai țineți de astfel de comportamente. Mă puneți în situația de a le cere chestorilor să reasigure ordinea în sală. Lăsați circul”

La rândul său, președintele PSD, Marcel Ciolacu a răspuns acuzațiilor premierului:

”Domnule prim-ministru, un minicions mai patologic decât dumneavoastră nu cred că am cunoscut. Sunteți la guvernare de un an și jumătate. Ați fost ministru de finanțe pe timpul domnului Orban. Știți foarte bine că sunt nepoatele, amantele și politrucii dumneavoastră în statul român. Am înțeles că PSD fură din buget. Îmi aduc aminte de UNIFARM. Nu PSD ținea oamenii în casă în timp ce voi furați. Chiar nu îți e rușine să vii să ne spui că noi furăm?”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE