2024-04-19 09:48

VIDEO Scandal între PNL și PSD. Noi imagini cu tinerii liberali ÎNJURÂND social-democrații

 |  18:36
VIDEO Scandal între PNL și PSD. Noi imagini cu tinerii liberali ÎNJURÂND social-democrații

Petrecerea de la mare a tineretului PNL din 10 septembrie, la Venus, s-a transformat într-un festival de înjurături la adresa PSD. Noi imagini prezentate de G4Media îi arată pe tinerii liberali strigând în cor ”Tineretul PSD, să le f.. mamele!”.

Octavian Oprea, secretarul general al Tineretului Național Liberal, a fost demis marți atât din funcția de la partid, cât și din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României. 

Mara Mareș, șefa organizației de tineret a PNL, a confirmat pentru G4Media plecarea lui Octavian Oprea din funcțiile de la partid și din guvern.

”Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment. Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute. Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației”, a spus Mara Mareș.

Oprea a fost considerat vinovat pentru organizarea școlii de vară a TNL de la Venus, ocazie cu care tinerii liberali au fost filmați în timp ce strigau injurii la adresa PSD.

Octavian Oprea, originar din Focșani, a fost în 2021 chiar președintele Autorității pentru Digitalizarea României.

Video pe www.g4media.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-20

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE