2024-04-23 09:11

S-a aprins bătălia pentru șefia PNL. Orban, replica acidă pentru Florin Cîțu!

 |  16:13
S-a aprins bătălia pentru șefia PNL. Orban, replica acidă pentru Florin Cîțu!

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a reacționat acid după afirmaţia lui Florin Cîţu potrivit căreia ar fi convins o României să fie prim-ministru și crede că îi va fi și mai ușor să-i convingă pe membrii PNL pentru a-l allege preşedinte al partidului.

“Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL în campania electorală am fost eu. La negocieri, după prima formă a mandatului, că prima formă a mandatului a fost Florin Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedintele Camerei Deputaţilor, am flexibilizat mandatul după un blocaj de şase zile, cu a doua variantă Ludovic Orban premier şi Florin Cîţu preşedintele Senatului şi asta a deblocat negocierile, dar până la urmă decizia, preferinţa pentru Florin Cîţu, între mine şi Florin Cîţu pentru poziţia de premier, preferinţa a fost manifestată de partenerii de coaliţie de la USR-PLUS la momentul respectiv. Iar până una alta, negocierile au fost conduse de mine. Negocierile de formare a acestei coaliţii au fost conduse de preşedintele PNL, adică de mine”, a afirmat Ludovic Orban.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-18

In legatura cu acest articol...

Cîțu: “Am convins o Românie să fiu prim-ministru, cred că este mai simplu să conving nişte colegi să mă susţină la preşedinţia PNL”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE