2024-04-17 01:23

Replică din PSD la o postare a lui Florin Cîțu: "Vezi că făina e pentru prăjituri, nu pentru sufleurile nazale!"

 |  22:38
Replică din PSD la o postare a lui Florin Cîțu: "Vezi că făina e pentru prăjituri, nu pentru sufleurile nazale!"

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a reacţionat, vineri, cu un mesaj pe Facebook, după ce PSD a întrebat ”de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021”. ”De ce pun proştii întrebări când oricum nu înţeleg răspunsurile?”, a scris Cîţu.

Răspunsul din PSD a venit din partea lui Radu Cristescu, candidat al social-democraților pentru un post de deputat în județul Satu-Mare. Cristescu, fost în PMP, îl numește ”limbric”, ”mârlete cu șosete tărcate”, ”micuțule Căcâț”, ”deșteptăciunea bălții” pe Florin Cîțu, și îl avertizează: ”Vezi că făina e pentru prăjituri, nu pentru sufleurile nazale, măi țeavă de canalizare!”.

”Micul limbric Florin Câțu, ăla peste care a căzut biroul de Ministru al Finanțelor, are buba la cap. Ceea ce nu-i o noutate.

Altfel, nu se explică răspunsul lui de mârlete cu șosete tărcate, după ce PSD a pus o întrebare elementară, de bun simț, legată de bugetul țării pentru anul viitor.

“De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”-întrebarea îi aparține.

Băi, micuțule Căcâț, bine ca e plin Guvernul vostru de deștepți făcuți cu norma, cu ciocanul, ca alde’ Manciu, consilierul lui Sică, premierul minune, și șeful vestitului Grup de Comunicare Strategică, un papagal care nu a fost in stare sa aibă o diploma nici măcar de la Universitatea din Țăndărei.

Ori ca și mai vestitul infractor Baranga, plin de diplome false, ajuns șef la Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor cu binecuvântarea ta.

Sau cumva crezi, deșteptăciunea bălții ce ești, ca unul ca tine cu liceul făcut pe la Metaloglobus, valorează mai mult ca un bou cu talangă galben-albastră?

Sau crezi că dacă îți coafezi CV-ul ca pe frizura ta lățoasă nu ți se văd neuronii buimaci și sfrijiți de la atâta prăfărie?

Vezi că făina e pentru prăjituri, nu pentru sufleurile nazale, măi țeavă de canalizare !”, este mesajul postat de Radu Cristescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE